lauantai 19. maaliskuuta 2011

► Joskus oli hauskaa, nyt sua ei voi ku sääliä

MORJENSTAA ! 8)
Juuupatijuu . Mitäs tässä nytte :D Pitkästä aikaa kirjottelen 8) Joooo,,, oon ollu kipeenä totaaa keskiviikko-perjantai, ja kappasvaa, tein viikonlopuks ihmeparantumisen ! Tyypillistä Janitaa.
Muttajoo. Tänääään ööää heräsin joskus 10 aikaaan jasitteennn ÖÖ . Jooo nii katoin teeveetäää ja jotai leffaa,,,hamekyttä 2, ku nauhotin sen eilen :D Juupajuu . Sitteen 11 aikaa eksyin koneelle, mutta en jaksanu tätä blogia päivittää vielä sillo . Nytten sitteen ainii, käytii Lauran kanssa pyörillä vähä ajelemassa tuolla jossaki :DD Oli muute ilosta. Noei, ei oikeesti ollu. =)
Juupaaah. Opetin Röllille tänää uuden tempun :D::D Semmooseeen että se niinku esittää kuollutta :D Joooooopajoo.
Huomennaa lähen viemää isoveljee taas sinne Rautiomäkeee. Ja tälläkertaa Rölli lähtee meiä mukaan :)
Ainii ! En oo tästä visssiinkää kertonu, mutta yks päivä lähettii käymää Nerkoolla serkkujen maalla, ni sitte otettiin Rölli mukaa. No sitte tälleenäi perheen keske Röllin lempinimeks on tullu Jalmari.. :D::D: Niiiiiiii ni sitte ku pysähyttii Matin ja Liisan asemalla, ni käytin sitte Rölliä lenkillä. Sitte se ei suostunu enää menee siihe koppaa :D Sitte iskä vaa tullee 'Nonii jalmari sinne nii' 'jalmariiiiii' XD vähä porukka kahto sillee o______O WHAT THE FUCK JALMARI ?!?!?!? XDDDD mä niin nauroin siinä :DDDdd

Muttajoo, eipä tässä mitää ihmeempiä 8) JOOO onpas. Latasin sen 5Street pelin, ku sitä nytte mainostetaa ni paljo ! Muthei, oikeesti , se on tosihyvä :D Mun mielestä. Siihe jää koukkuu 8) Muttajoo. Mä tykkään. Aluks vähä epäröin sillee o___O 'tanssipeli netissä woot' taino itseasiassa se pitää ladata koneelle, mutta aivan sama. Joo muttahei, jos oot epäröiny et kannattaisko se nytte ladata, ni kannattaa ! 8) Siellä kylläki soitetaan aika outoja biisejä o__o Taisiisko en oo kuullu niitä joitaki enne . Ja sitte ku siellä klubilla taijossai on se DJ ja sille voi toivoo niitä biisejä, ni ne biisit on iha outoja :D Muutama tuttu vaa. Muttajoo,,jätän teiät nytte rauhaa =)

Yhyh, sori nää naamakuvat :ssssssssss Muttako pakko oli vähä päivittää hei  ! :D'

















&& I hate my hair .
♥- Janita

1 kommentti: